10 Aralık 2012 Pazartesi

Yalancı Tavuk Göğsü



Malzemeler
•    3 kahve fincanı un
•    ½  paket margarin 
•    1 lt süt
•    3 kahve fincanı şeker
•    Tarçın ya da çikolata sosu
Yapılışı 
1.    Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine 3 kahve fincanı un ekleyin. 
2.    2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3.    Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4.    Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5.    Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip ya da çikolata sosu döküp, dilimleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder